بنر کتابرسان

کتاب گزیده احادیث الخصال - حدیث زندگی

کتاب گزیده احادیث الخصال - حدیث زندگی

4.2

به انتخاب و شرح حضرت آیت‌ الله خامنه‌ای

مترجم:
عطیه حسینی
قیمت:
۳۵۰,۰۰۰
%۱۰
۳۱۵,۰۰۰
تومان
رده سنی:
عمومی
قالب:
سخنرانی
نوع جلد:
شومیز
قطع کتاب:
رقعی
صفحات:
۴۳۹
وزن:
۳۷۰ گرم
شابک:
9786225503816

معرفی کتاب

کتاب الخصال به انتخاب و شرح مقام معظم رهبری گزیده‌ای اخلاقی از احادیث کتاب شریف الخصال، تالیف شیخ صدوق، است که در ابتدای هر جلسه از درس خارج فقه، روح و جان طلاب را نورانی می‌ساخته‌است.

 

امام رضا (ع) می‌فرمایند: إنّ النّاسَ لَو عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لَاتَّبَعُونا؛ اگر مردم زیبایی‌های سخنان ما را می‌شناختند ، بی‌شک از ما پیروی می‌کردند.

کتاب حاضر دقیقا گامی موثر در جهت چشاندن زیبایی‌های کلام معصومین است. این اثر که از اندیشه و کلام مقام معظم رهبری ساطع شده‌است با بیانی شیوا و گیرا توانسته بعد اخلاقی، اجتماعی و تا حدودی  سیاسی احادیث را به جان بنشاند تا رهرو سیره معصومین شویم، آن‌چنان که امام رضا (ع) قولش را داده‌اند. این اثر که یکی از مجلدات مجموعه چهار جلدی حدیث زندگی است به همت نشر انقلاب اسلامی منتشر شده‌است.

 

برگ برنده دیگر این اثر، بهره‌مندی از کتاب الخصال است. الخِصال کتابی عربی نوشته شیخ صدوق، از فقها و محدثان شیعه در قرن چهارم هجری است که روایاتی درباره مسائل اخلاقی و اعتقادی، تاریخی، تفسیری و نکات فلسفی جمع‌آوری کرده و روایات را، به تناسب اعدادی که در آن احادیث به کار رفته، دسته‌بندی نموده است. الخصال اولین کتابی بوده که به این سبک نگاشته شده است و با وجود حجم کم، دائرةالمعارف بزرگی از معارف اسلامی و احکام حلال و حرام  می‌باشد.

 

چرا باید کتاب الخصال را مطالعه کنیم؟

این اثر در حین بهره‌مندی از بیانی ساده، عمیق‌ترین دروس اخلاقی اسلام را به مخاطب می‌آموزد تا احیاگر سبک زندگی اسلامی شود.

 

کتاب الخصال را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

طلاب و واعظین، علاقه‌مندان به اخلاق اسلامی و هر آنکه می‌خواهد زندگی خود را بر مبنای سخن معصومین بنا کند می‌تواند کتاب حاضر را ورق بزند.

 

برشی از کتاب الخصال:

رسول خدا فرمود: پس از مرگم فقط از سه چیز بر امتم می‌ترسم. قرآن را تأویل کنند نه آن چنان که باید؛ یا از لغزش دانشمندی پیروی کنند؛ یا آنکه مال و ثروت در آنان تا آن اندازه زیاد شود که طغیان کنند و سرمست شوند و هم اکنون شما را از راه چاره این آگاه می‌کنم. اما راجع به قرآن چاره این است که به محکمات و دستورات صریحش عمل کنید و به  متشابهات و آیاتی که مضمونش صریح نیست ایمان قلبی داشته باشید؛ و اما راجع به دانشمند که لغزشی کرده منتظرش باشید تا از خطای خود بازگردد و از لغزش او پیروی نکنید و اما راجع به مال چاره‌اش سپاسگزاری نعمت و اداء حق مال است.

نظرات

این کتاب به درد کی می‌خوره؟
کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان

اینا رو هم از دست نده

گزیده احادیث امالی الصدوق - حدیث زندگی گزیده احادیث امالی الصدوق - حدیث زندگی
۱۰ %
۴۲۰,۰۰۰
۳۷۸,۰۰۰ تومان
گزیده احادیث مکارم الاخلاق - حدیث زندگی گزیده احادیث مکارم الاخلاق - حدیث زندگی
۱۰ %
۲۸۵,۰۰۰
۲۵۶,۵۰۰ تومان
گزیده احادیث النوادر- حدیث زندگی گزیده احادیث النوادر- حدیث زندگی
۱۰ %
سید علی حسینی خامنه ای
۱۸۵,۰۰۰
۱۶۶,۵۰۰ تومان
روح توحید نفی عبودیت غیرخدا - مقاله ای از آیت الله خامنه ای روح توحید نفی عبودیت غیرخدا - مقاله ای از آیت الله خامنه ای
۱۰ %
۱۷,۰۰۰
۱۵,۳۰۰ تومان
اصول عمومی مدیریت (میدان مدیریت) اصول عمومی مدیریت (میدان مدیریت)
۱۰ %
سید علی حسینی خامنه ای
۲۸۵,۰۰۰
۲۵۶,۵۰۰ تومان
روایت آقا روایت آقا
۲۰ %
سید علی حسینی خامنه ای
۳۱۰,۰۰۰
۲۴۸,۰۰۰ تومان