کتاب غریب قریب (جلد دوم)

کتاب غریب قریب (جلد دوم)

نویسنده:
مترجم:
عطیه حسینی
ناشر:
قیمت:
۳۳۰,۰۰۰
%۱۰
۲۹۷,۰۰۰
تومان
موجودی:
فقط 9 جلد
رده سنی:
عمومی
قالب:
داستان
نوع جلد:
شومیز
قطع کتاب:
Unknown
صفحات:
۵۶۲
وزن:
۴۸۸ گرم
شابک:
9789640234594

معرفی کتاب

«غریب قریب» اثر مرحوم سعید تشکری است که در رثای امام رئوف نگاشته شده‌است. این اثر روایتی است از خادمان آستان حضرت که ماجرای شیفتگی شان در سالها و دوره‌های مختلف تاریخ رخ داده‌است اینگونه است که گذر می‌کند از هزار ماجرای پر فراز نشیب گذشته از سر کشورمان و بیان هر داستان گاهی، از زبان شخصیت‌های مشهور تاریخ اتفاق می‌افتد.

حتما به یاد دارید که در جلد اول، پا به دوران نوغانیان، سامانیان، غزنویان، سلجوقیان، خوارزمشاهیان نهادیم، حمله چنگیز را تاب آوردیم تا به دوره ایلخانان و تیموریوان برسیم و همراه آن عروس نجیب دربار مغولان آجر به آجر گوهرشاد را روی هم بگذاریم.

حالا در جلد دوم مارجرا به صفویان و شاهان قاجار می‌رسد، سالهایی که در جنگ، قحطی و آشوب بودیم اما همچنان بارگاه آسمانی شمس الشموس پناهمان بود.

در بخشی از کتاب چنین می‌خوانیم:

((سرگردانم. گویی گم شده ای دارم. سال هاست به دنبالش در تمام این دیار گشته ام. با آمدن هر پادشاه مغولی به سلطنت، با عزل و نصب هر وزیر و نایب السلطنه ای...))

 

 

نظرات

این کتاب به درد کی می‌خوره؟
کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان

اینا رو هم از دست نده

غریب قریب (جلد اول) غریب قریب (جلد اول)
۱۰ %
۲۸۰,۰۰۰
۲۵۲,۰۰۰ تومان
دعبل و زلفا دعبل و زلفا
۱۰ %
مظفر سالاری
۲۰۰,۰۰۰
۱۸۰,۰۰۰ تومان
ماه غریب من ماه غریب من
۱۰ %
مجید ملامحمدی
۱۸۰,۰۰۰
۱۶۲,۰۰۰ تومان
فصل فیروزه فصل فیروزه
۱۰ %
محبوبه زارع
۱۴۰,۰۰۰
۱۲۶,۰۰۰ تومان
من خواب دیده ام من خواب دیده ام
۱۰ %
فاطمه الیاسی
۱۲۰,۰۰۰
۱۰۸,۰۰۰ تومان
از عشقاباد تا عشق آباد - جلد دوم از عشقاباد تا عشق آباد - جلد دوم
۲۵ %
۲۹,۰۰۰
۲۱,۷۵۰ تومان