خاتون و قوماندان
۱۰۲
۵
نام اثر :

خاتون و قوماندان

نویسنده :
ناشر :
رده سنی/مخاطب :
عمومی
قالب کتاب :
خاطرات
وزن :
۳۱۰ گرم
تعداد صفحه :
۳۲۴ صفحه
نوع جلد :
شومیز
قیمت : ۱۲۵,۰۰۰ تومان
تخفیف % ۱۰ ۱۱۲,۵۰۰ تومان

معرفی کتاب

شهید علیرضا توسلی فرمانده و بنیانگذار لشکر فاطمیون است. لشکری متشکل از مجاهدان افغان که در عملیاتهای بسیار حضور پررنگی داشت و در آزادسازی شهرهای مهمی همچون حلب نقشی کلیدی ایفا کرد. ابوحامد مردی بود که سالیان فراوانی را در جنگ و جهاد گذرانده بود. او در سال‌های نوجوانی بسیجی جبهه‌های دفاع مقدس بود و در دهه هفتاد شمسی در سرزمین مادری در مقابل طالبان جنگید اما مقصد نهایی او حریم زینبی بود و سرانجام پاداش سال‌ها دویدن در میدان‌های نبرد را با امضای سرخ شهادت دریافت نمود.

متن تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب خاتون و قوماندان

سلام خدا بر شهید عزیز علیرضا توسلی، مجاهد مخلص و فداکار و بر همسر پرگذشت و صبور و فرزانه‌ی او خانم ام‌البنین. حوادث مربوط به مهاجران افغان را که در این کتاب آمده است از هیچ منبع دیگری که به این اندازه بتوان به‌ آن اطمینان داشت دریافت نکرده‌ام. برخی از آنها جداً تاثیرگذار است، ولی از سوی دیگر حرکت جهادی فاطمیون افتخاری برای آنها و همه‌ی افغانها است.

درباره کتاب

کتاب «خاتون و قوماندان» روایت عاشقانه و صادقانه همسر علیرضا توسلی ،ام‌البنین حسینی، از پانزده سال زندگی و دلدادگی است. مریم قربان‌زاده با حفظ امانت راوی خاطرات تلخ و شیرین این زوج مهاجر شده و با قلمی دلنشین و صمیمی روایتی جذاب تقدیم مخاطب کرده است. این اثر اینک توسط نشر ستاره‌ها به انتشار رسیده است. ام البنین حسینی دختری از سرزمین بامیان افغانستان است که جنگ و درگیری باعث می‌شود در کودکی با خانواده به ایران مهاجرت کند. زندگی آن‌ها به عنوان یک خانواده مهاجر با مشکلات و سختی‌های زیادی همراه است. پدرش از میان خواستگارهای فراوان ام البنین بر روی جوان مجاهدی دست می‌گذارد که از دار دنیا تنها خدا را دارد. زندگی این زوج مهاجر از همان ابتدا با دلتنگی و تنگدستی همراه است. علیرضا ماه‌های متمادی در افغانستان به جنگ مشغول است و ام البنین در ایران با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کند. اما عشق و صبری که این دو نثار یکدیگر می‌کنند کمک می‌کند از تمام این سختی‌ها تنها خاطره‌ای خوش باقی بگذارند. مجاهدت ام البنین در تمام این سال‌ها چیزی کمتر از جهادهای علیرضا ندارد. او در این پانزده سال مجبور می‌شود سه بار به افغانستان مهاجرت کند، زخم‌ها و دردهای یک مجاهد را تیمار کند و در بدترین اوضاع اقتصادی و در دوری همسر سه کودک خردسال را بزرگ نماید. «خاتون و قوماندان» تصویری ماندگار از انسان‌هایی است که در سخت‌ترین لحظات با قدرت ایمانی زیبایی می‌آفرینند. شیرمردان و شیرزنانی که برای امنیت و آرامش ما از عزیز‌ترین داشته‌های زندگی خود گذشتند.

در بخشی از این کتاب منحصربه‌فرد چنین می‌خوانیم:

((بارها این سخن علیرضا را برای خودم و آنها تکرار می‌کردم که ما در سه جبهه می‌جنگیم: «جنگ اول با خودمان است که هوای نفس را بکشیم و از تعلقات دنیا دل بکنیم؛ جبهه دوم جنگ با مزدوران اسرائیل و آمریکاست و جبهه سوم اینجاست؛ در شهر و کوچه و خانه‌های خودمان که به مردم ثابت کنیم ما برحقّیم و برای خدا می‌رویم». تأکید علیرضا این بود: «قِسم سوم جنگ، سخت‌تر است». من داشتم در جبهه سوم می‌جنگیدم، بدون آنکه فَیر کنم یا جراحت بردارم.)). 

به همراه این کتاب یک بسته نمک متبرک آستان قدس رضوی به صورت هدیه (رایگان) برای شما ارسال می‌شود.

دیدگاه خوانندگان

غلامرضا گرجی ازغندی
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
سلام به شهید بزرگوار و سرافراز اسلام علیرضا توسلی (ابوحامد) که یار و یاور شهید عزیزمان حاج قاسم در سوریه بود
محمد
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
زندگی ساده و بدون تجملات شهید علیرضا توسلی الگو خوبی برای جوانان امروزی است.
حدیث حسینی
۰۳ اسفند ۱۴۰۱
من فرصت برای این منظور استفاده از آن به صورت کامل و جامع علمی کاربردی
زهرا هاشمی
۲۸ بهمن ۱۴۰۱
نویسنده قلم جذاب و قوی دارد. اینکه کتاب از زبان یک خانم افغانستانیه به جذابیتش اضافه کرده چراکه ما رو با فرهنگ ملت افغان آشنا میکنه. خوندنش رو به شدت توصیه میکنم. من وقتی کتاب رو دست گرفتم خیلی سریع تمومش کردم.
نوریه
۲۰ مهر ۱۴۰۰
توصیه میکنم حتما بخوانید بعد خواندن این کتاب آشنایی پیدا میکنید با زندگی مهاجران افغانستانی و سختی ها و مشکلاتی که دارند و اینکه چقدر صبور و پرتلاش هستند

دیدگاه شما چیست ؟

0
ثفارش عمده ثفارش عمده ثفارش عمده ثفارش عمده ثفارش عمده