رمانهای ژانر کم کم دارند جای پایشان را در بین خوانندگان مذهبی باز میکنند. نویسندگان جدید نسل انقلاب دریافتهاند میتوانند در ضمن داستانهای جذاب جنایی-امنیتی بسیاری از مفاهیم و پیامهای انقلاب اسلامی را به مخاطب منتقل کنند. نشر کتابستان معرفت به عنوان یکی از پیشگامان این عرصه آثار متعددی از نویسندگان جوان چاپ کرده است. «آنفولانزای نیویورکی» نوشته معصومه برهانی نیا جزو جدیدترین آثار ژانر توسط نشر کتابستان معرفت منتشر شده و راوی داستانی هیجانانگیز است.
آلاء همتی دختر جوانی است که در شهر تهران به کار خبرنگاری مشغول است. او در دانشگاه دانشجوی ارشد رشته سینما است. یکی از اساتید او مرد جوانی است به نام سهند پایدار. تهیه کنندهای که کار و بارش حسابی سکه است و فیلمسازان بسیاری دوست دارند با او کار کنند. تفاوتهای این استاد و شاگرد باعث میشود تا درگیریهای جالبی میان این دو نفر شکل بگیرد و رابطه آنها به سمت و سویی کشیده شود که انتظارشان را ندارند. رابطهای که باورها و احساسات آنها را دستخوش تغییرات زیادی میگرداند. اما این تمام ماجرای کتاب نیست. در سوی دیگر اتفاقات مرموز و هولناکی در کشور در حال وقوع است. نیروهای امنیتی در همین حین به دنبال یافتن سرنخ از افراد نفوذی هستند که باعث ایجاد آشوب در فضای فرهنگی و اقتصادی کشور میشوند. سرنخهایی که گویا به استاد سهند پایدار بیارتباط نیستند. «آنفولانزای نیویورکی» در ضمن این داستان پر تب و تاب به بررسی لایههای پنهان اتفاقاتی میپردازد که در سالیان اخیر کشورمان را به تلاطم انداختهاند.
برشی از کتاب «آنفولانزای نیویورکی» را میخوانید:
« فایلها و مدارک موجود در مموری آقای سعیدی خیلی خطرناکتر و حساستر از فرار مغزها و مهاجرت دانشجویان بود. تقریبا یک ماه قبل، از طریق چند دانشجو به سارا سلیمی رسیده بودم که بعد از مهاجرت به استرالیا سر از تلاویو درآورده بود. من بیمار سوژههای پرمخاطره تصمیم گرفتم مستندم را به معدود نخبههای مهاجری تخصیص دهم که جذب سرویسهای جاسوسی خارجی میشدند. قبل از هر چیز، باید دلایل جذب آنها را متوجه میشدم؛ ولی هربار دری به رویم بسته میشد.»
نظرات