عارفان و عالمان چراغ راه مومنان برای رسیدن به خداوند هستند. کسانی که طلب رسیدن به عرفان و معرفت این بزرگواران مسیر زندگی فرد را مشخص میکنند. حضور این استادان اخلاق برای زندگی هر شخصی که طالب وصل باشد الزامی است. استادانی که راه را پیمودهاند و از راه و چاه ابتلائات آگاه هستند. اگر فردی نیز توانایی تشرف به حضور این استادان را نداشته باشد میتواند با مطالعه سیره و زندگی این بزرگان راه را از میان کلمات بیابد.
کتاب «یاد استاد» زندگی استاد اخلاق آیت الله حاج شیخ علی سعادت پرور از زبان شاگردان و مصاحبان این عالم بزرگوار است. ایشان از جمله شاگردان علامه طباطبایی بودند که تحصیل را در مدرسه حجتیه قم شروع کردند و بسیار زود به درجه اجتهاد رسیدند و علوم عقلی و معارف عرفانی را از محضر علامه استفاده کردند. بزرگانی همچون آیت الله هادی فقهی، استاد اخلاق حجه الاسلام تحریری، استاد فیاض بخش در مورد جناب سعادت پرور سخن گفتهاند و نشان دادهاند ایشان چگونه مستغرق در مقام توحید و از آن سو چقدر نسبت به کمالات و مراتب خود اهل اختفا بودهاند.
در ادامه برشی از این کتاب را میخوانید:
ایشان برای مرحوم علامه طباطبایی چنان احترامی قائل بودند که هرگاه نام ایشان میآمد، حال روحیشان در چهرهشان اثر میگذاشت؛ سپس میفرمودند:«من همه اینها را از حال روحی استادم مرحوم علامه نسبت به استاد خودشان مرحوم آیت الحق استاد سید علی آقای قاضی گرفتم.»
نظرات