مجموعه طنز دارو دسته دارعلی (هفت جلدی)

مجموعه طنز دارو دسته دارعلی (هفت جلدی)

نویسنده:
مترجم:
عطیه حسینی
ناشر:
قیمت:
۷۹۵,۰۰۰
%۱۵
۶۷۵,۷۵۰
تومان
موجودی:
فقط 2 جلد
رده سنی:
نوجوان
قالب:
داستان کوتاه و داستان طنز
نوع جلد:
شومیز
قطع کتاب:
رقعی
صفحات:
۱۰۱۱
وزن:
۸۱۶ گرم

معرفی کتاب

مجموعه طنز دارو دسته دارعلی به قلم اکبر صحرایی از دل تیر و ترکش و ترقه لبخندهایی را زنده می‌کند که صدایشان از ته دلتان به قرقره آسمان می‌رسد. این مجموعه هفت جلدی به کمک تصویرگری طنزآلوده خود می‌تواند نوجوان را در کنار آشنایی با معارف جنگ و دفاع مقدس به دنیای شیرین خنده‌ها ببرد و از این رهگذر تاثیر عمیق خود را بر ناخودآگاه خواننده بگذارد.

دوران دفاع مقدس تنها میدان مبارزه با رژیم بعث عراق و دارو دسته معیوبش نبود، مدرسه زندگی و تربیت نفس بود. جدای از همه این حرف‌های قلمبه سلمبه هشت سال جنگ که بدون لبخند نمی‌شود! بهتر بگویم روحیه رزمندگانی که بیشتر از پیش به خدا نزدیک‌ترند جبهه را به شادی نزدیک‌تر می‌کند. همین قهقه‌ها و موقعیت‌های ناب شده‌اند سوژه قلم اکبر صحرایی. صحرایی توانسته با استفاده از داستان‌هایی کوتاه مخاطب پرحوصله کتاب‌خوار و کم‌حوصله کتاب‌نخوان را به سوی اثر خود جلب کند تا هیچ نوجوانی دسته خالی از این مجلس بیرون نرود. بستر لبخند هم توانسته حرف‌های قلمبه سلمبه اول پاراگراف، یعنی اخلاق، معنویت، شجاعت، میهن‌پرستی و ... را به طور ضمنی به خواننده منتقل کند. «آموبولانس شتری»، «گردان بلدرچین‌ها»، «برانکارد دربستی»، «تویوتای خرگوشی»، «مین سوسکی»، «بمب کلاغی»، «خمپاره‌های نقلی» عناوین این مجموعه هفت جلدی هستند.

 

چرا باید مجموعه طنز دارو دسته دارعلی را مطالعه کنیم؟

شما هم لطیفه‌های خنده‌دار دوران کودکی‌تون رو یادتونه؟ خاطره‌های شیرین و خنده‌دار بچگی‌هاتون رو چطور؟ حتما پاسخ شما مثبت است. این خاصییت لبخند است. انگار هرمونی ترشح می‌کند که آن اتفاق ناب را در ذهن حک می‌شود. این مجموعه طنز نیز با ذهن نوجوان‌تان همین کار را می‌کند. هم در روزگار قحطی لبخند، آن را به مخاطب هدیه می‌دهد و هم حرف دل رزمندگان را در ذهن مخاطب حک می‌کند.

 

مجموعه طنز دارو دسته دارعلی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

تمام نوجوانان کتاب‌خوان و کتاب‌نخوان مخاطب این اثر هستند. این اثر گزینه خوبی برای فعالان عرصه راهیان نور و بسیج می‌باشد. هم برای هدیه، هم برای جمع‌خوانی، هم برای ... .

 

برشی از کتاب خمپاره‌های نقلی:

کله ظهر بوی مرغ کبابی غلبه می‌کند بر بوی دود و باروت جنگ. روح و جانم تازه می‌شود. زیر پرتاب تک و توک خمپاره‌های دشمن بو می‌کشم و یکی دو سنگر را پشت سر می‌اندازم تا می‌رسم به سنگری پرت و پلا. هل می‌خورم توی سنگر و چشمم می افتد به چهار درجه داری که مرغ بریانی را دوره کرده‌اند. سلام می‌کنم. هماهنگ کله چهار درجه‌دار به سمتم می‌چرخد. مبهوت و خیره به من، لقمه توی دهان و دست‌شان خشک می‌شود. تردید و ایستادن کار را خراب می کند. انگار صد سال با آنها رفیق گرمابه باشم، پیش می‌روم و چفت گروهبان میان‌سال می‌نشینم. مرغ بریانی خیلی دست نخورده است. گروهبان لقمه توی گلویش را قورت می‌دهد و سرد میپرسد «ببخشین شما؟!»

با لبخندی کشدار می‌گویم: «دار علی ام قربون.»

میشه بگین با کی آشنایین؟

ران مرغ را می‌کنم و می‌گویم «بنده با مرغ آشنایم.»

نظرات

این کتاب به درد کی می‌خوره؟
کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان

اینا رو هم از دست نده

رونی یک پیانو قورت داده رونی یک پیانو قورت داده
۱۰ %
۱۵۵,۰۰۰
۱۳۹,۵۰۰ تومان
ایلیا (جلد دوازدهم) ایلیا (جلد دوازدهم)
۱۰ %
۸۹,۰۰۰
۸۰,۱۰۰ تومان
آمبولانس شتری (مجموعه طنز دسته دارعلی: جلد اول) آمبولانس شتری (مجموعه طنز دسته دارعلی: جلد اول)
۱۰ %
۱۰۵,۰۰۰
۹۴,۵۰۰ تومان
کارخانه نمک کارخانه نمک
۱۰ %
فاطمه تقی زاده
۱۷۵,۰۰۰
۱۵۷,۵۰۰ تومان
نمک در چشمانم می‌ریزم نمک در چشمانم می‌ریزم
۱۰ %
۳۰۰,۰۰۰
۲۷۰,۰۰۰ تومان
عکس یادگاری وسط معرکه عکس یادگاری وسط معرکه
۱۰ %
۳۹۰,۰۰۰
۳۵۱,۰۰۰ تومان