تحریف یکی از مهمترین و متأسفانه موفقترین ابزارهای تبلیغاتی دشمن برای جنگ فرهنگی و اعتقادی علیه مسلمانان و ممالک اسلامی است. از کشتار مسلمانان اروپا در قرون وسطی و جنگهای صلیبی گرفته تا اشغال فلسطین و تشکیل دولت ضداسلامی داعش، همه و همه مظاهری است از تأثیر حربههای دشمنان برای نابودی دین اسلام. حالا در دنیایی که فناوری به شکل اعجابآوری رشد داشته، تنها سلاحی که در مقابله با قدرتمندان یهودی -که جامعۀ آرمانیشان دولت جعلی اسرائیل است- رسیدن به اسلام ناب محمدی (ص) و کشف حقیقت دین الهی است.
کتاب «اسلام ناب» اثری است گردآوریشده از سخنان مقام معظم رهبری که در طی سالها هدایت جامعۀ اسلامی، در آنها بر موضوع تلاش برای دستیابی به اسلام اصیل تمرکز داشتهاند. این کتاب با جمعآوری سخنان ایشان در محافل و دیدارهای عمومی با سران دولت، ارگانهای نظامی، دانشجویان، ورزشکاران، هنرمندان و دیگر اقشار جامعۀ ایرانی، به دستهبندی موضوعی پرداخته و در ابعاد مختلف به چیستی اسلام ناب از نگاه و کلام رهبری میپردازد. ایشان با درایت و آگاهی خود نسبت به شرایط سیاسی بینالمللی و نقش ایران در حفظ و نگهداری از انقلابی که مرکز ثقل جبهۀ مقاومت اسلامی است، در سخنان خود ابتدا به دلایل غربت اسلام ناب و چرایی مهجور ماندن آن در میان تبلیغات منفی دشمن پرداختهاند. سپس حقیقت اسلام ناب را با روایت ایشان از دیدگاههای قرآن، نبی اکرم (ص) و ائمۀ معصومین (ع) میخوانیم و با این پیشزمینه به سراغ مسئلۀ ولایت و تأسی از نایب معنوی امام زمان (عج) در دوران غیبت ایشان میرویم. این کتاب در پایان رهنمودهای مقام معظم رهبری را دربارۀ آرمانها و چشماندازهای انقلاب اسلامی بررسی میکند و با هدف قرار دادن سعادت دنیوی و اخروی، به تبیین وظایف مردم اسلامی در احیاء و بازنمایی اسلام ناب و حقیقی میپردازد.
در ادامه برشی از این کتاب را میخوانیم:
«آن چیزی که امام را در هیئت یک مکتب، یک اندیشه، یک تفکر، یک راه مطرح کرد برای زمان خود و در تاریخ، بیشتر این خصوصیت بود؛ خصوصیت ایستادگی، مقاومت، عدم تسلیم در مقابل مشکلات و موانع، در برابر طاغوتها... معنای مقاومت چیست؟ معنای مقاومت این است که انسان یک راهی را انتخاب کند که آن را راه حق میداند، راه درست میداند و در این راه شروع به حرکت کند و موانع نتواند او را از حرکت در این راه منصرف کند و او را متوقف کند؛ این معنای مقاومت است... ببینند... راه مقابلۀ با این مانع کدام است، آن راه را پیدا میکنند یا مانع را برمیدارند یا با یک شیوۀ عاقلانه از مانع عبور میکنند؛ مقاومت یعنی این و امام این جوری بود؛ راهی را انتخاب کرده بود و در این راه حرکت میکرد؛ این راه چه بود؟ حرف امام چه بود که بر آن ایستادگی و پافشاری میکرد؟ حرف امام حاکمیت دین خدا بود؛ حاکمیت دین خدا و مکتب الهی بر جامعۀ مسلمین و بر زندگی عموم مردم. این حرف امام بود. بعد از آن که توفیق این را پیدا کرد که بر موانع غلبه پیدا کند و نظام جمهوری اسلامی را تشکیل بدهد، اعلام کرد که ما نه ظلم میکنیم، نه زیر باز ظلم میرویم؛ ظلم نمیکنیم اما زیر بار ظلم هم نمیرویم. با ظالم کنار نمیآییم و از مظلوم حمایت میکنیم؛ این حرف امام بود. خب این حرف از متن دین گرفته شده است. متن قرآن است. علاوه بر این که قرآن این را تصریح میکند، عقل سالم هم همین را تأیید میکند. با ظلم مقابله کردن، از مظلوم دفاع کردن، با ظالم همکاری نکردن و کنار نیامدن، چیزی است که همۀ خردمندان عالم آن را میپسندند؛ بر این حرف ایستادگی کرد.»
نظرات