کتاب مست و سنگستان

کتاب مست و سنگستان

مترجم:
عطیه حسینی
قیمت:
۱۰۰,۰۰۰
%۱۰
۹۰,۰۰۰
تومان
موجودی:
فقط 9 جلد
رده سنی:
عمومی
قالب:
خاطرات
نوع جلد:
شومیز
قطع کتاب:
رقعی
صفحات:
۴۰۰
وزن:
۴۰۰ گرم
شابک:
9786229736234

معرفی کتاب

ادبیات اسارت

   ادبیات اسارت یکی از جذاب‌ترین و پرمخاطب‌ترین ادبیات ها در کشور ما و در دیگر کشورها است. این نوع ادبیات به دلیل تمایل مخاطبان به شنیدن داستان‌های جذاب و هیجان‌انگیز، همواره مورد توجه قرار گرفته است. کتاب مست و سنگستان خاطرات شفاهی عزیزالله فرخی از جنگ و دوران اسارت اثری از حجت الله ایروانی با به نمایش گذاشتن جریانات جنگ، بازداشتگاه، زندان و اسارت خواننده را به دنیای پرمخاطب و پرهیجان این تجربیات می‌برد. این کتاب با لحن صمیمی و داستان‌نویسی جذاب، یک فرصت عالی برای آشنایی با بخشی از تاریخ شفاهی دفاع مقدس بوده و خواننده را با تجربیات و داستان‌های شجاعت و مقاومت در دوران جنگ و اسارت آشنا می کند.

در بخشی از این کتاب می خوانیم:"در آسایشگاه ما برادری بود به نام حسین موحد. هم سن و سال خودم بود. خانواده اش را از قدیم می شناختم. پدرش منصور موحد قبل از انقلاب، در محله یافت آباد تراشکاری داشت و در عملیات بیت المقدس شهید شده بود. با توجه به اینکه پدر حسین شهید شده بود و آشنایی خانوادگی هم داشتیم، به نوعی در قبال حسین احساس مسئولیت می کردم.... معمولا هر روز ساعت 10 صبح، به اتفاق چهار پنج نفر از بچه های آسایشگاه 4 دور هم می نشستیم و شرح خطبه های نهج البلاغه را به حد بضاعتم بیان می کردم و مطالبی را که در اردوگاه عنبر یاد گرفته بودم برای دوستان بازگو می کردم."

نظرات

جهت ثبت نظر لطفا وارد سایت شوید
این کتاب به درد کی می‌خوره؟
کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان

اینا رو هم از دست نده

پژوهشی درباره امام مهدی(عج) پژوهشی درباره امام مهدی(عج)
۱۰ %
آیت الله محمدباقر صدر
۲۵,۰۰۰
۲۲,۵۰۰ تومان
غدیر صفایی حائری غدیر صفایی حائری
۱۰ %
علی صفایی حائری
۴۵,۰۰۰
۴۰,۵۰۰ تومان
طعم شیرین خدا جلد چهارم (با رشته محبتت به کجا می کشی مرا؟) طعم شیرین خدا جلد چهارم (با رشته محبتت به کجا می کشی مرا؟)
۱۰ %
انتظار صفایی حائری انتظار صفایی حائری
۱۰ %
علی صفایی حائری
۱۲۵,۰۰۰
۱۱۲,۵۰۰ تومان
جان جهان - پژوهشی نو و جامع در عرصه مهدویت جان جهان - پژوهشی نو و جامع در عرصه مهدویت
۱۰ %
۳۵۰,۰۰۰
۳۱۵,۰۰۰ تومان
امام مهدی موجود موعود امام مهدی موجود موعود
۱۰ %
عبدالله جوادی آملی
۳۵,۰۰۰
۳۱,۵۰۰ تومان