کتاب شش شاگرد تازه

کتاب شش شاگرد تازه

مترجم:
عطیه حسینی
قیمت:
۷۰,۰۰۰
%۱۰
۶۳,۰۰۰
تومان
موجودی:
فقط 2 جلد
رده سنی:
کودکان
قالب:
داستان
نوع جلد:
شومیز
قطع کتاب:
رقعی
صفحات:
۵۶
وزن:
۸۲ گرم
شابک:
9789644321658

معرفی کتاب

کتاب شش شاگرد تازه به قلم فرانتس براندنبرگ و ترجمه وحید نیکخواه آزاد داستان شش بچه موش را روایت می‌کند که روز اول مدرسه را تجربه می‌کنند. آنها چندان علاقه‌ای به مدرسه نشان نمی‌دهند، اما آخر داستان نظرشان عوض می‌شود.

 

براندنبرگ با داستان تمثیلی خود تلاش می‌کند تا ارتباط شیرین خانوادگی و ارتباط صحیح بین دوستان و معلم در مدرسه را تصویر کند. علاوه بر این در تلاش است تا حس بیزاری کودکان از مدرسه را با حس دلنشین یادگیری جایگزین کند و میل کودکان به مدرسه را افزایش دهد.

روز اول مدرسه است و شش بچه موش از خواب بیدار می‌شوند تا راهی مدرسه شوند، البته به جز موشی که خواب امانش نمی‌دهد. دداستان به خوبی سختی‌های رفتن به مدرسه را تصویر می‌کند و در قالب داستان راهکارهای عملی مناسبی برای هموارسازی سختی‌ها ارائه می‌دهد.

 

چرا باید کتاب شش شاگرد تازه را مطالعه کنیم؟

ارسطو می‌گوید: ریشه‌های یادگیری تلخ است، اما ثمره شیرین دارد. کتاب حاضر کوشیده تا اندکی این تلخی را به شیرینی بدل سازد.

 

کتاب شش شاگرد تازه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کودکانی که می‌خواهند با روز اول مدرسه مواجه شوند، والدین این کودکان و معلمان پایه ابتدایی مخاطب این کتاب زیبا هستند.

 

برشی از کتاب شش شاگرد تازه:

موشار نان کشمشی‌اش را خورد. موشین نخودچی‌اش را خورد. موشان تکه پنیرش را خورد. موشو بادام بوداده‌اش را خورد. موشک هویج بزرگش را خورد. موشی هم موز رسیده‌اش را خورد. بقیه هم تخمه آفتاب گردانهای آنها را خوردند.

نظرات

این کتاب به درد کی می‌خوره؟
کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان

اینا رو هم از دست نده

عروسک کج و کوله (داستان‌ های شکر خدا) عروسک کج و کوله (داستان‌ های شکر خدا)
۱۰ %
۱۲۰,۰۰۰
۱۰۸,۰۰۰ تومان
چرا خدا چنین کرد (زرافه) چرا خدا چنین کرد (زرافه)
۱۰ %
غلامرضا حیدری ابهری
۵۰,۰۰۰
۴۵,۰۰۰ تومان
زیرزمین بازی (مجموعه داستان‌ های شکر خدا) زیرزمین بازی (مجموعه داستان‌ های شکر خدا)
۱۰ %
۱۲۰,۰۰۰
۱۰۸,۰۰۰ تومان
نیم وجبی ها نیم وجبی ها
۱۰ %
حمیده رضایی
۲۵۰,۰۰۰
۲۲۵,۰۰۰ تومان
محمد مثل گل بود محمد مثل گل بود
۱۰ %
غلامرضا حیدری ابهری
۹۰,۰۰۰
۸۱,۰۰۰ تومان
مسابقه کوفته پزی و هفت داستان دیگر (مجموعه هشت جلدی) مسابقه کوفته پزی و هفت داستان دیگر (مجموعه هشت جلدی)
۱۰ %