کتاب سر دسته صمپزف ها (مجموعه طلاش کن)

کتاب سر دسته صمپزف ها (مجموعه طلاش کن)

4.2

روایت هایی از زندگی دانشمند شهید محسن فخری زاده

نویسنده:
مترجم:
عطیه حسینی
قیمت:
۱۲۰,۰۰۰
%۱۰
۱۰۸,۰۰۰
تومان
رده سنی:
نوجوان
قالب:
-
نوع جلد:
شومیز
قطع کتاب:
رقعی
صفحات:
۶۲
وزن:
۵۲ گرم
شابک:
9786222853426

معرفی کتاب

کتاب سردسته صمپزف‌ها به قلم زهرا عوض‌بخشی، روایت‌هایی از زندگی دانشمند شهید محسن فخری‌زاده را روایت می‌کند. این اثر در قالب داستان‌هایی کوتاه و تصویرگری دلنشین نوجوان را مخاطب خود قرار داده است.

 

محسن فخری زاده مهابادی با نام مستعار دکتر حسن محسنی در سال ۱۳۳۶ در شهر قم دیده به جهان گشود. شهید فخری‌زاده، دارای تحصیلات کارشناسی ارشد فیزیک هسته‌ای بود و از سال ۱۹۹۲ میلادی بعنوان عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه امام حسین (ع) و سپس رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر انتخاب شد. وی از ابتدای تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عضویت آن در آمد و با تشکیل واحد تحقیقات ویژه اتمی در سال ۱۹۸۳ میلادی در مرکز تحقیقات سپاه پاسداران، فعالیت خود را شروع کرد.

مهندس فخری‌زاده به عنوان دانشمند ارشد وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و رئیس پیشین مرکز تحقیقاتی فیزیک، در فهرست تحریم‌شدگان ایرانی توسط شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفت. وی تا لحظه شهادت، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) بود و در رشد و تعالی قدرت علمی و تحقیقاتی ایران اسلامی تلاش و مجاهدت بسیار نمود. نام محسن فخری‌زاده از سوی نشریه آمریکایی فارین پالیسی، به عنوان یکی از پنج شخصیت ایرانی، در فهرست ۵۰۰ نفره «قدرتمندترین افراد جهان» قرار گرفت.

شهید مهندس فخری‌زاده تنها دانشمند هسته‌ای ایرانی است که دو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، از او به اسم، یاد کرده بودند. شهید محسن فخری‌زاده، پس از عمری مجاهدت و تلاش خستگی‌ناپذیر در صحنه‌های علمی و دفاعی کشور، سرانجام در بعداز ظهر روز جمعه به تاریخ ۷ آذر ۱۳۹۹ در یک عملیات تروریستی در آبسرد دماوند، به وسیله انفجار و شلیک، مورد سوءقصد قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

کتاب سردسته صمپزف‌ها گوشه‌ای از زندگی این شهید بزرگوار را روایت می‌کند.

 

چرا باید کتاب سردسته صمپزف‌ها را مطالعه کنیم؟

تا با زندگی علمی و تلاش‌های این شهید بزرگوار آشنا شویم و سیره ایشان را سرلوحه زندگی نوجوانان خویش سازیم. این اثر روحیه پرسش‌گری، تلاش‌گری و میهن دوستی را در مخاطب نوجوان تقویت می‌کند.

 

برشی از کتاب سردسته صمپزف‌ها:

یک کتابخانه مشتی هم داشت که هر وقت می‌رفت توی آن، وسط کتاب‌ها گیر می‌افتاد و نمی‌آمد سر سفره شام بخورد. حاجی سواد مدرسه‌ای نداشت، اما چندبرابر یک مهندس معماری بلد بود.

نظرات

این کتاب به درد کی می‌خوره؟
کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان

اینا رو هم از دست نده

سکتور سعید (مجموعه طلاش کن) سکتور سعید (مجموعه طلاش کن)
۱۰ %
۱۲۰,۰۰۰
۱۰۸,۰۰۰ تومان
خدایا اجازه خدایا اجازه
۱۰ %
غلامرضا حیدری ابهری
۴۰۰,۰۰۰
۳۶۰,۰۰۰ تومان
پانچلو    تو برای من عزیزترینی پانچلو    تو برای من عزیزترینی
۱۰ %
مکس لوکیدو - لیلا کاشانی وحید
۶۹,۰۰۰
۶۲,۱۰۰ تومان
پانچلو (بهتر از همه) پانچلو (بهتر از همه)
۱۰ %
مکس لوکیدو - لیلا کاشانی وحید
۱۵۰,۰۰۰
۱۳۵,۰۰۰ تومان
70 پیامک از پیامبر(ص) 70 پیامک از پیامبر(ص)
۱۰ %
غلامرضا حیدری ابهری
۹۹,۰۰۰
۸۹,۱۰۰ تومان
اولین قصه های قرآن من اولین قصه های قرآن من
۱۰ %
ثانی اثنین خان
۷۰,۰۰۰
۶۳,۰۰۰ تومان