پنج تن آل عبا
اسلام به عنوان یک دین، علاوه بر اعتقادات و آیینهای مذهبی، به تربیت و پرورش انسانها نیز توجه ویژهای دارد و در آن تربیت و آموزش افراد به عنوان یک فرایند پیوسته و مستمر از اهمیت بسیاری برخوردار است و این موضوع را به عنوان یک وظیفه مهم برای هر فرد و جامعه در نظر میگیرد.
بدون شک، یکی از عوامل مؤثر در تربیت و پرورش انسانها، معرفی الگوهای واقعی و آشنا به آنان است. الگوهای واقعی و معتبر، نقش مهمی در شکلدهی به شخصیت و رفتار انسانها دارند و به عنوان راهنمایی برای زندگی اخلاقی و اجتماعی آنان عمل میکنند. اُسوههای اسلام، پیامبر(ص) و ائمه اطهار (ع) به عنوان الگوهای برتر تربیت و پرورش انسانها یاد می شوند و همچون نورهایی هستند که برای هدایت مردم به دنیا آمدهاند.
بزرگانی که با اخلاق برتر و رفتار نیکو، نمونهای برای تمام انسانها بوده و هستند. بنابراین، بحث و گفتگو درباره زندگی و اعمال این اُسوهها، میتواند به ما کمک کند تا بهتر بفهمیم که چگونه باید در زندگی روزمرهمان رفتار کنیم و چگونه میتوانیم اخلاق خود را بهبود بخشیم. هرچه بیشتر درباره این اُسوهها بشنویم و بخوانیم، میتوانیم الگوی بهتری برای زندگی خود پیدا کنیم و سعادت و آرامش بیشتری را در زندگی خود تجربه کنیم. از این رو، آشنایی بیشتر با زندگی و آفرینش این اُسوهها، میتواند به ما کمک کند تا به اهداف دینی خود نزدیکتر شویم. کتاب، این پنج تن درنگی در زندگی و سیره خاندان نبوت، زندگانی این بزرگواران را به زبانی ساده و روان و با محتوایی مستند و سرشار از نکته های دانستنی گزارش می کند.
در بخشی از کتاب می خوانیم:"رسول خدا (ص) حسن و برادرش حسین را بسیار دوست می داشت و در ابراز دوستی و علاقه به آنان از هر راه وارد می شد. می فرمود:«حسن و حسین، سروران جوانان بهشتی اند.»"
نظرات