کتاب استراتژی سه قلک به موضوع مهم تربیت فرزندانی که در خصوص پول، میانهرو، سخاوتمند و هوشمندانه رفتار میکنند، میپردازد.
بحث درباره پول مهم است به خصوص با فرزندانمان. آموزش خرج کردن و پسانداز از کودکی میتواند افرادی با هوش بالای اقتصادی و مالی تحویل جامعه داد. کودک ما باید بداند که پولی که به او داده میشود فقط برای خرج کردن نیست و اینکه منبع پول نیز نامتنهی نیست و حتما هر سرمایخهای هرچقدر هم بزرگ باشد بازهم محدود است پس باید یاد بگیرد چگونه خرج کند.
والدینی که بیرویه منابع مالی و پول را در اختیار فرزندان خود میگذارند دچار اشتباهی فاحش میشوند. فرزند آنها با این تامین مالی بی نظارت و بیرویه، در مدیریت اقتصادی دچار مشکل و چالش میشود و باعث میشود نازپرورده و لوس بار بیاید و توقع رفع نیاز خود را از دیگران نیز داشته باشد.
ما باید با فرزندانمان درباره پول و مدیریت آن صحبت کنیم و یادشان بدهیم برای مدیریت پول برنامهریزی کنند. باید بدانند چقدرش را خرج کنند و چقدرش را ببخشند و چقدرش را سرمیهگذاری کنند. استراترژی سه قلک یعنی همین.
کتاب استراتژی سه قلک نوشته ران لیبر را ریحانه کربلایی ترجمه نموده و نشر مهرستان برای افزایش سواد مالی خانوادهها به بازار عرضه نموده است.
رشد روزافزون درگیری بشر با پول و نیاز هرچه بیشتر به آموزش دراین حوزه به خصوص در کودکی، لازم است اینچنین کتابها را مطالعه کرد.
به همه والدینی که دغدغه سواد مالی و آموزش پولی فرزندان خود را دارند.
پول توجیبی به کودک نحوه صحیح پس انداز و خرج کردن پول را یاد می دهد و این در واقع همان مهارتی است که هم زمان با بزرگ شدن کودک ممکن است در بسیاری از موقعیتها توسط او به کار گرفته نشود. همچنین موقعیت هایی در زندگی پیش میآید که ممکن است موجودی کارتشان خیلی زیاد نباشد و اشتباه کردن در چنین موقعیتهایی انکار ناپذیر است و اهمیت چندانی نیز ندارد. افزون بر این مزیت اصلی پول توجیبی در واقع یاد گرفتن صبر است.
نظرات