کتاب صبر و بصیرت

کتاب صبر و بصیرت

4.2

راهکار عبور از فتنه‌ها

مترجم:
عطیه حسینی
قیمت:
۱۴۰,۰۰۰
%۱۰
۱۲۶,۰۰۰
تومان
موجودی:
فقط 7 جلد
رده سنی:
عمومی
قالب:
یادداشت
نوع جلد:
شومیز
قطع کتاب:
رقعی
صفحات:
۱۴۰
وزن:
۱۲۵ گرم
شابک:
9786228127446

معرفی کتاب

کتاب صبر و بصیرت در تلاش است تا راهکار عبور از فتنه‌ها را به قلم محمدرضا پاکباز بازگو کند. این اثر صبر و بصیرت‌افزایی را مهم‌ترین راهکار می‌داند و در شش قدم به چرایی صبر، گام‌های رسیدن به صبر، موانع و عوامل نابودکننده صبر، رکن اصلی صبر و رابطه صبر با علم، عمل، محبت و تقوا می‌پردازد.

می‌گن شمر جانباز جنگ صفین بود! شانزده بار با پای پیاده به حج رفت! اما آخرش چه شد؟ چه چیزی او را به ورطه هلاکت کشاند؟ فقدان بصیرت. بصیرت که نداشته باشی امام زمانت را هم نخواهی شناخت، به بادی ایمانت را می‌بازی. کتاب صبر و بصیرت در پرتوی آیات مبارکه قرآن و کلام معصومین، می‌خواهد ما را از این آسیب نجات دهد که به عاقبت امثال شمر مبتلا نشویم.  

کتاب صبر و بصیرت دو ابهام رایج در زمینه صبر را از بین می‌برد. اول آنکه بصیرت مساوی با علم نیست و لیکن برای تحقق بصیرت به این علوم هم نیاز داریم. و دوم آنکه صبر به معنای «دست روی دست گذاشتن» و «توقف» نیست. کتاب هم‌چنین ضمن گذر بر حوادث اول انقلاب، بصیرت‌گرایی مردم انقلابی و مرور وقایع سال 88 توانسته راه مخاطب در گذر از فتنه‌ها را ساده نماید و برساند به جایی که حضرت علی (ع) درباره‌اش می‌فرمایند:

«کُنْ فِی الْفِتْنَهِ کَابْنِ اللَّبُونِ لَا ظَهْرٌ فَیُرْکَبَ وَ لَا ضَرْعٌ فَیُحْلَبَ : در فتنه ها، چونان شتر دوساله باش، نه پشتی دارد که سواری دهد، و نه پستانی تا او را بدوشند.»

 

چرا باید کتاب صبر و بصیرت را بخوانیم؟

روزگار، روزگاری است که هر آن فتنه‌ها، شایعه‌ها و جریان‌های سیاسی-مذهبی مختلف ظهور می‌کنند. در چنین شرایطی تنها با بصیرت می‌توان د ر مسیر حق ماند.

 

کتاب صبر و بصیرت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کسانی که مشغول به فعالیت‌های اجتماعی هستند و یا انگیزه حضور و مشارکت در مسائل سیاسی را دارند مفید است.

 

برشی از کتاب صبر و بصیرت:

این جملات مربوط به اواخر عمر امام خمینی است: «من به تمام دنیا با قاطعیت اعلام می‌کنم که اگر جهان خواران بخواهند در مقابل دین ما بایستند، ما در مقابل همه دنیای آنان خواهیم ایستاد و تا نابودی تمام آنان از پای نخواهیم نشست، یا همه آزاد می‌شویم و یا به آزادی بزرگتری که شهادت است می‌رسیم».

«دین ما» یعنی چه؟ یعنی تمام فقه یعنی رساله عملیه. مثلاً مجازات قصاص. قرار نیست چون فلان قسمت دین با نظریه فلان دانشمند تناسب ندارد از دین کوتاه بیاییم. ما در مقابل همه دنیای آنان خواهیم ایستاد یعنی دست بردار نیستند. رها نمی‌کنند. یعنی از اجرای تمام دین دست بر نمی‌دارند. چرا خسته نمی شوند؟ چون سطح روح‌شان بالا رفته لذا ترس در این روح نمی‌آید بلکه ایشان دشمنان را می ترسانند. آنها از ایشان می ترسند.

نظرات

این کتاب به درد کی می‌خوره؟
کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان کتاب رسان: خرید کتاب با تخفیف و ارسال رایگان

اینا رو هم از دست نده

دغدغه های فرهنگی دغدغه های فرهنگی
۱۰ %
سید علی حسینی خامنه ای
۶۰,۰۰۰
۵۴,۰۰۰ تومان
فتنه تغلب فتنه تغلب
۱۰ %
مصطفی غفاری
۲۱۰,۰۰۰
۱۸۹,۰۰۰ تومان
روش تحلیل سیاسی روش تحلیل سیاسی
۱۰ %
جمعی از نویسندگان
۵۰,۰۰۰
۴۵,۰۰۰ تومان
طرح تحول راهبردی جمعیت و فرزند آوری طرح تحول راهبردی جمعیت و فرزند آوری
۱۰ %
۱۵۰,۰۰۰
۱۳۵,۰۰۰ تومان
اصل اصالت فرهنگ اصل اصالت فرهنگ
۱۰ %
محمدمهدی اسماعیلی
۲۸۰,۰۰۰
۲۵۲,۰۰۰ تومان
تاب آوری (سیدکاظم روح‌بخش) تاب آوری (سیدکاظم روح‌بخش)
۱۰ %
۲۹۰,۰۰۰
۲۶۱,۰۰۰ تومان