خاطر اعلی حضرت آسوده
۲
۰
نام اثر :

خاطر اعلی حضرت آسوده

نویسنده :
ناشر :
رده سنی/مخاطب :
عمومی
قالب کتاب :
خاطرات
وزن :
۸۷۳ گرم
تعداد صفحه :
۶۷۹ صفحه
نوع جلد :
گالینگور
به زودی موجود می شود

معرفی کتاب

کتاب مقابل از نشر نارگل، حاصل گفتگوی حمیدداودآبادی با دکتر محمد سام کرمانی، وزیر کشور و وزیر اطلاعات و جهانگردی حکومت پهلوی، نوشتاری است که اینک آن را در کتاب‌رسان مشاهده میکنید.

این اثر تاریخنگاری شفاهی با کمترین نگاه موضع‌گیرانه به شمار می‌رود که شما را با بخشی از تاریخ معاصر کشورمان آشنا میکند و حقیقت بسیاری از شایعات را برملا می‌سازد.

مثلا در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

((هفت سال من از ساعت ۷ صبح تا ۱۱ شب توی یک رستوران کار می کردم. کارگرهای دیگر ساعتی سه دلار می گرفتند، اما من چون مهاجر قاچاقی بودم، ساعتی یک و نیم دلار می گرفتم که بتوانم زندگی ام را اداره کنم. من اصلاً قصد رفتن از ایران نداشتم، بیرون از ایران هیچ چیزی نداشتم. اگر قصد داشتم، کافی بود یک تکه از زندگی ام را می فرستادم آن جا، می توانستم راحت باشم. ولی با خودم گفتم این جا وطن من است.))

تصاویر بیشتر

دیدگاه خوانندگان

دیدگاه شما چیست ؟

0
ثفارش عمده ثفارش عمده ثفارش عمده ثفارش عمده ثفارش عمده